Andrew Lincoln ostaje u svijetu Živih mrtvaca!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Veteran AMC serije Andrew Lincoln potpisao je glumiti lika Ricka Grimesa u više projekata dugometražnih filmova. Serija AMC Studios Original filmova s Lincolnom u glavnoj ulozi, a napisanih od glavnog voditelja programskog sadržaja za Žive mrtvace, Scotta Gimplea, planiraju nastaviti priču o Ricku Grimesu. ​Početak proizvodnje za prvi se očekuje ​već 2019.

Ovaj potez dolazi nakon što je Rick bio ozbiljno ranjen u prošlotjednoj epizodi, a epizoda ovaj tjedan namjerava služiti kao njegova odjavna pjesma.

“Imamo puno planirano – počevši od novog epa s jednim od najboljih vodećih glumaca u televizijskoj povijesti i jednim od najboljih ljudi koje sam ikada upoznao”, rekao je Gimple. “Ovi će filmovi biti evolucija onoga što smo radili na seriji. Započinjemo s prvim dijelom nastavka priče o Ricku Grimesu, a na putu je još mnogo toga – još neviđenih svjetova Živih mrtvaca i lica iz prošlosti serije, kao i novih likova za koje se nadamo da će postati favoriti, sve to ispričano od TWD veterana i novih glasova. Želimo probiti novi teren s različitim, drugačijim pričama, a sve to kao dio istog svijeta koji je zaokupio našu maštu već gotovo deset godina.”

Facebook komentari

comments