Evo pet mogućih Dinamovih protivnika za LP

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Odigrani su svi uzvrati kvalifikacijskog dijela Lige prvaka u kojoj je i hrvatski predstavnik Dinamo. Plavi su opet bili blizu uvlačenja u krug nositelja u završnoj fazi, no on im je izmakao u 92. minuti posljednje utakmice koju su pratili. Dinamo je ostao prvi ispod crte nositelja za ždrijeb play off runde nogometne Lige prvaka. Nakon prolaska imenjaka iz Tbilisija ostalo im je čekati i šokantan poraz Olympiacosa doveo ih je na korak od lakšeg ždrijeba za plasman među elitu.

Čekali su još rezultate iz Glasgowa i Varšave. Legia je u Poljskoj uspjela s 0:0 obraniti pobjedu 1:0 iz Trenčina, a Celtic se do same završnice hrvao s Astanom. Opet je bilo 1:1 i mirisali su produžeci na Celtic Parku, no tada je dosuđen i drugi penal za Škote na utakmici i u 92. minuti veliko pojačanje Rodgersove momčadi Dembele pogodio je za konačnih 2:1 i odveo Celtic u završni krug.

Sada je poznato svih 10 sudionika champions routea za skupine Lige prvaka, a Dinamo na ždrijebu može izvući: Viktoriju Plzen, Salzburg, Celtic, APOEL Nicosiju ili Legiju.

Facebook komentari

comments