HDSSB u V. izbornoj jedinici na parlamentarne izbore izlazi sa Hrvatskom konzervativnom strankom

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Koalicija Hrvatskog demokratskog saveza Slavonije i Baranje (HDSSB) i Hrvatske konzervativne stranke (HKS) za predstojeće parlamentarne izbore za 4. i 5. izbornu jedinicu predstavljena je na farmi muznih krava u Bizovcu.
– Ovo mjesto smo izabrali jer simbolizira stanje u Slavoniji i Baranji. Kada smo tražili farmu vjerujte nismo imali puno izbora, jer se sve manje seljaka u našoj regiji bavi mljekarstvom, ali i poljoprivredom općenito – rekao je Dragan Vulin predsjednik HDSSB-a.

– Kroz sve godine djelovanja HDSSB-a pokazalo je kako se jedini borimo za interese Slavonije i Baranje. Most se bori za Metković, Bandić za Zagreb, IDS za Istru, a ljudi u Slavoniji, siguran sam, prepoznali su našu beskompromisnu borbu za interese naše regije.
Zajedno sa našim koalicijskim partnerom HKS-om, s kojim dijelimo mnoge stavove, nastavit ćemo ovu borbu za regiju – rekao je Vulin.

– Ja živim na Korčuli, pa sam se u Europskom parlamentu borila za pomoć otocima. Kako sam iz Velike Kopanice osjećam dužnost da pomognem i Slavoniji i Baranji, a to mogu kroz koaliciju s HDSSB-om – rekla je Tomašić. (ebrod)

Facebook komentari

comments