Katastrofalna objava Ivana Pernara

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Neukusna montaža Ivana Pernara iz Živog zida naljutila je javnost i izazvala žestoku raspravu na Facebooku. Naime, on je na svoj Facebook profil postavio fotomontažu tornjeva WTC-a tijekom terorističkih napada 11. rujna, piše Večernji.

Fotografija prikazuje trenutak kada je jedan od tornjeva pogođen dok se u drugi zalijeće avion. Na svaki toranj nalijepio je logo SDP-a i HDZ-a i napisao: “11. rujna, dan kada padaju ‘blizanci’.”

Time je zapravo aludirao na to da će dvije najveće stranke izgubiti na izborima u rujnu. To je izazvalo negodovanje kod javnosti, a brojni građani ostavili su veliki broj negativnih komentara.

Njegova fotomontaža izazvala je raspravu, a u nju se uključio i sam Pernar.

Ivan Pernar, između ostalog, odgovorio je nezadovoljnim građanima: “Shvati da se blizanci u ovom kontekstu odnose na političke stranke HDZ i SDP, a ne na nebodere u New Yorku.”

Jutros je napisao i novi status u kojem se pita zašto SDP i HDZ nitko nije prozvao zbog njihove neukusne šale. – SDP i HDZ su obećali 150.000 novih radnih mjesta ako osvoje vlast. Nitko ih nije prozvao zbog neukusne šale ni za iskorištavanje tragedije zvane visoka nezaposlenost, iako je “iz aviona” jasno da se radi o grubom sprdanju s inteligencijom birača koje se po tko zna koji put pokušava prevariti.
Zašto mediji nikome ne dozvoljavaju da dovede u pitanje njihova lažna obećanja, ako svi znamo da se radi o laži?” – napisao je Pernar na svom Facebook profilu.

Facebook komentari

comments