Najveći skandali u BB kući: Od skrivanja optužnice do ‘šuge’

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Kako je u Big Brother kući baš sve neočekivano, i deveta sezona je donijela brojne suze, obrate, skandale i mnoge svađe. Show koji je počeo 27. siječnja, u nedjelju će proglasiti svog pobjednika nakon 100 dana. Donosimo vam najupečatljivije skandale.

Aleksandar Neradin (32) je nakon samo jednog dana ekspresno izbačen iz showa u siječnju kada su producenti RTL-a saznali da je tajio da se protiv njega vodi kazneni postupak. Pri ulasku u Big Brother rekao je da radi kao grobar, obožava video igre te da je natprosječno inteligentan. Na Županijskom sudu u Rijeci osuđen je na četiri i pol godine zatvora temeljem optužnice koja ga je teretila za ‘spolnu zlouporabu djeteta’, pisao je Novi list.Nepravomoćnom presudom Aleksandar mora snositi i troškove kaznenog postupka koji iznose 16 tisuća kuna, a oduzeto mu je i računalo i mobitel koji se dovode u vezu s kaznenim djelom, a na jednom od njegovih uređaja pronađen je i pornografski sadržaj. Neslužbeno se saznalo da je Neradin na suđenju izjavljivao da se ne smatra krivim, što je bilo naglašeno i u njegovom obraćanju izvan sudnice i u izjavama za medije. Produkcija showa odlučila je izbaciti i stanara Antu Biuka (40) iz kuće krajem ožujka. Nakon izjava o fizičkom nasilju nad ženom, Big Brother je pozvao Biuka u ispovjedaonicu i upitao ga o njegovim izjavama, koje je on tada negirao. U live prijenosu je izjavio kako je ‘nogom izbio ženi kamenac, jer je zaslužila’.- Biuk tijekom boravka u kući niti u jednom trenutku nije bio nasilan, pa tako ni kada mu je priopćeno da je izbačen iz kuće. Stanare u svakom trenutku snima 54 kamere i 10 osoba iz produkcije. Zaštitarska služba je angažirana od početka gradnje kuće, te pazi na sigurnost stanara i produkcije 24 sata na dan – priopćili su iz RTL-a. Biuk je bio problematičan i prije ulaska u Big Brother kuću. Njegov susjed, umirovljenik Mijo Rađa (84), prije dva mjeseca prijavio ga je policiji zbog sumnje za razbojništvo.

Bivši stanar Luka Rok (23) sukobio se s Antonijem Oračem Orkyjem (28) nakon čega je zatražio razgovor s Big Brotherom u kojem je odlučio da želi napustiti show. Big Brother mu je dao 24 sata za donošenje konačne odluke. No, nakon izlaska iz ispovjedaonice Zagrepčanin je počeo vrijeđati produkciju zbog čega je automatski izbačen iz kuće početkom ožujka.- Tijekom svog boravka u kući pokazao sam da sam dosljedan, zato ne želim promijeniti ni odluku da nakon 24 sata napustim kuću. Ovo mi je bilo jedinstveno i lijepo iskustvo u kojem sam spoznao koliko je sloboda neprocjenjiva. Sigurno ću se nastaviti družiti s Anezi kako bi porazgovarali o svemu što se događalo u kući i kako bih joj se ispričao za neke izgovorene riječi – otkrio je Luka prije izlaska iz Big Brother kuće.

Do fizičkog obračuna između Ane Marković (27) i Antonia Benčaka (21) došlo je tijekom jedne zabave u Big Brother kući. Antonio joj se unio u lice, a Ana ga je navodno ošamarila. Prema tvrdnjama bivšeg stanara Golubičeka sve se brzo smirilo.- Nema potreba da se cura izbaci iz kuće pošto se ispričala i vidim da se stvarno kaje zbog toga što je učinila. Bila je pod stresom, svi smo popili, a i ja sam se otresao na nju – izjavio je Antonio u ispovjedaonici.

Bez obzira na brojna upozorenja koja je Big Brother dao stanarima da moraju paziti na osobnu higijenu i redovito čišćenje jacuzzija, stanari ista nisu primijenili. Natjecatelji imaju stalnu medicinsku skrb u svim slučajevima, rekli su nam s RTL-a. U emisiji uživo u veljači, pola sata prije ponoći, Dubravka Ujević Veron (47) razgovarala je Anom Kovačec (24) o zarazi u Big Brother kući. Dubravka joj se povjerila kako većina stanara ima ‘infekciju koju su najvjerojatnije dobili kupajući se u jacuzziju’. Spomenula je i liječnike ispitujući ostale stanare kakvu su im dijagnozu postavili.Stanari u Big Brother kući jacuzzi imaju na raspolaganju od početka prikazivanja showa, a obožavatelji realityja su primijetili da stanari nemaju mašinu za pranje odjeće, nego svoje krpice peru na ruke.

Orky se tada bio i potpuno ‘izobličio’ zbog bolesnog zuba. Oteklina se u međuvremenu smanjila, a njemu je tegobe olakšao i stomatolog. Obožavatelji showa tvrde da je Bjelovarčanin u jednoj emisiji uživo ušao u ispovjedaonicu i tražio da mu daju kremu da se namaže, kao i da na laktu ima kraste. (24sata)

Facebook komentari

comments