Naša anketa pokazala, a i reakcije trgovaca u kojem će smjeru ići odluka o neradnim nedjeljama i blagdanima!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Općina Sibinj je pokrenula inicijativu o donošenju odluke o prestanku rada trgovina nedjeljom i blagdanima na svom području. Pozvala je sve trgovce da se očituju o tom prijedlogu i da se izjasne pismenim putem.

Tim povodom smo i mi pokrenuli anketu na našoj Facebook stranici sa upitom prema našim mještanima da li su za ili protiv takve ideje. Rezultati ankete su (ne)očekivano pokazali da je čak 97% onih koji podupiru takvu ideju te žele da svi djelatnici imaju slobodnu nedjelju i praznike za svoje obitelji, svoju djecu!

Da su i trgovci prepoznali bilo naroda pokazuju i do sada pristigli dopisi u kojima se i oni izjašnjavaju da prihvaćaju takav prijedlog te se nadamo da će načelnik Josip Pavić i općinsko vijeće donijeti ispravnu odluku na sveopće zadovoljstvo svih uključenih u ovaj proces.

Ovim putem pohvaljujemo BOSO d.o.o., Mlin i pekarnicu “Janković”, Trgovinu i pekarnicu “Tina” i Mesnice “Jagodanović” koji su se do sada pozitivno izjasnili o ovoj inicijativi uz nadu da će im se pridružiti i ostali trgovci 🙂

Facebook komentari

comments