Osumnjičenog za ubojstvo u Sl. Brodu uhvatili su u Trebinju?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Policija je u noći 30. na 31. ožujka, u ulici Vuka Mićunovića u centru Trebinja u Bosni i Hercegovini, uhitila I.J. (1987.) zbog raspisane međunarodne INTERPOL-ove potrage, javlja portal trebinjelive. Za njime je sud u Slavonskom Brodu 10. listopada 2017. godine raspisao potragu zbog postojanja osnovane sumnje da je 22. na 23. kolovoza 2017. godine počinio kazneno djelo ubojstva.
Muškarca će u zakonskom roku predati hrvatskoj policiji.

Kako se neslužbeno doznaje, radi se o Ivanu Juriću koji je iz vatrenog oružja teško ranio Milana Gubića, koji je dan kasnije preminuo u bolnici u Slavonskom Brodu. Podsjetimo, tridesetjednogodišnji mladić Milan Gubić preminuo je tijekom operacije u slavonskobrodskoj Općoj bolnici od posljedica teškog ranjavanja u Posavskoj ulici u Slavonskom Brodu.

Naime, Policijska uprava brodsko-posavska je zaprimila u navedeno vrijeme dojavu da je u Slavonskom Brodu u blizini ugostiteljskog objekta u Posavskoj ulici došlo do pucnjave i da je jedna osoba ranjena i prevezena u bolnicu. Na mjestu događaja policijski službenici su utvrdili da je iz do sada još neutvrđenih razloga 30-godišnjak iz vatrenog oružja ispalio više hitaca prema 31-godišnjaku te ga  teško ozlijedio.

Ozlijeđenom je hitna liječnička pomoć pružena u bolnici odmah nakon što je dopremljen i podvrgnut je operativnom zahvatu zbog vrlo teških ozljeda trbuha i noge, a danas u srijedu zbog teškog stanja pacijent je opet operiran, a oko 12 sati je nažalost podlegao ozljedama.

– Imao je prostrjelne rane trbuha i lijeve noge, došlo je i do problema sa funkcijama krvnih žila, jetre i drugih organa. Spasa nažalost zbog težine ozljeda unatoč svim opsežnim poduzetim mjerama nije bilo – kazao je za 24sata dr. Hrvoje Palenkić, vaskularni kirurg na Odjelu kirurgije brodske Opće bolnice.

Nakon pucnjave 30-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru. Neslužbeno doznajemo kako su se mladići otprije poznavali i najvjerojatnije se radilo o nekim međusobnim neraščišćenim računima. Stanovnici u Posavskoj ulici, gdje se sukob dogodio kažu da ništa nisu čuli, tek su ujutro saznali što se dogodilo i šokirani su samim događajem. (24sata)

Facebook komentari

comments