RTL je konačno dokučio da bi bilo OK iz BB kuće izbaciti tipa koji pljačka stariju gospodu i mlati žene

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

RTL je izbacio Antu Biuka iz Big Brother kuće. Kako javljaju s te televizije, Biuk je kuću napustio danas oko 13 sati. Iz RTL su se na izbacivanje stanara koji je u kuću ušao prije tjedan dana, odlučili jer je, kako kažu, “lagao Big Brotheru”.

Naime Biuk je u izravnom prijenosu pričao o fizičkom nasilju nad ženom, točnije, rekao je kako je pretukao ženu nogom tako da joj je izbio kamence iz bubrega i da je to zaslužila. Nakon toga ga je Big Brother pozvao u ispovjedaovicu i upitao o navodima, što je on negirao.

“Pravila kuće zabranjuju laganje u ispovjedaonici. Izjave o povredi žene su neprihvatljive, a RTL najstrože osuđuje svaki vid nasilja, te su navodi bivšeg stanara predani policiji”, poručili su s RTL-a.

Da je Biuk problematičan, počelo se pisati odmah nakon njegova ulaska u kuću. Tako je navodno tjedan prije nego je ušao u Big Brother kuću, priveden jer ga se sumnjiči da je upao u kuću 84-godišnjeg susjeda, naoružan puškom.

Susjed ga je prijavio policiji, rekavši i kako mu je iz kuće nestalo tisuću eura i zračna puška. Biuk je navodno priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo, no zasad nije tražen pritvor. Telegramu je iz PU splitsko-dalmatinske potvrđeno da se 12. ožujka u Ogorju zaista dogodilo razbojništvo, te da je žrtva bio 84-godišnjak, nakon čije je prijave policija uhitila osumnjičenog 41-godišnjaka.

Inače, ovo je drugo izbacivanje stanara iz Big Brother zbog njihovog problematičnog ponašanja. Na početku nove sezone otkriveno da je u u kuću ušao Aleksandar Neradin, čovjek protiv kojeg se vodi postupak zbog pedofilije. I njega je produkcija izbacila. (TELEGRAM)

Facebook komentari

comments