Snimanje omiljene serije ‘Igra prijestolja’ je završilo – zauvijek!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Nakon više od devet mjeseci završilo je snimanje “Igre prijestolja”. Jedna od najuspješnijih tv serija u posljednjoj sezoni imat će šest epizoda, što znači da nas očekuje puno spektakularnih scena. Ovo je sezona koja se najduže snimala; za sve ostale trebalo je oko pet mjeseci.

I ova sezona dijelom se snimala u Dubrovniku i Šibeniku, kao i u Sjevernoj Irskoj, Španjolskoj i Islandu.

Sophie Turner, koja igra Sansu Stark, otkrila je kako se produkcija osigurala protiv “curenja” informacija o radnji posljednje sezone, koja je imala kodni naziv “Lice anđela” – i to potpuno slučajno te, uvjerava Sophie, nema nikakve veze s radnjom.

“Nitko nije dobio fizičku kopiju scenarija. Sve smo dobivali u digitalnom obliku, na aplikaciji, a nakon što bismo pročitali, dokument bi se sam izbrisao. Linije koje smo izgovarali dobivali smo dan prije, a 24 sata poslije sve bi nestalo”, rekla je Turner. Na setu nije bilo fotografiranja – svi koji bi se našli na mjestu snimanja imali su stickere preko kamere na telefonu, a i svaki član ekipe imao je kodno ime kako nitko ne bi saznao tko je taj dan na setu. Od serije su se fotografijama na Instagramu pohvalile Emilia Clarke i Maisie Williams, koje su u “Igri prijestolja” bile od prve sezone, a koja se emitirala 2011. godine.

A čini se da će Emilia Clarke, koja je glumila Daenerys, uzeti pauzu od Hollywooda nakon nekoliko godina stalnog snimanja, što “Igre prijestolja”, što drugih projekata.

“Ljudi me sad stalno pitaju što ću raditi dalje, ali sve što želim je dobro se naspavati pa ću vidjeti dalje”, rekla je.

Facebook komentari

comments