Tajne za pripremu savršenog sendviča

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Kralj sendviča Jeff Mauro s Food Networka otkrio je PopSugaru svoju viziju savršenog sendviča, što on nikad ne smije sadržavati te koji je najbolji kruh za pripremu ovog jela.

1. Najbolji sendvič za doručak

Savršeno pečena kobasica s grila, neka vrsta mliječnog peciva, vegetarijanski kremasti sir i ukiseljene kisele papričice, recept je za savršeni sendvič za doručak,’ tvrdi američki chef Jeff Mauro s Food Networka.

2. Najbolji kruh za sendviče

Jeste li više tip koji voli sendviče napravljene od kruha, peciva ili lepinje? ‘Ne postoji jedan savršeni kruh za sendviče, jer svaka vrsta sendviča treba drugačiju vrstu potpore,’ ističe Jeff Mauro

3. Najgora stvar koja se može staviti u sendvič

Dobar sendvič ima odlično uravnotežene okuse, a samo jedan pogrešno odabransastojak može pokvariti cjelokupni dojam. ‘Nedozrela rajčica je najgora stvar koja se može staviti u sendvič,‘ ističe slavni chef.

4. Povrće u sendviču

Sendvič je odličan način da se djetetu ‘podmetne’ neka vrsta hrane koju inače ne jede, poput povrća. ‘Uvijek je važno povrće dobro začiniti i pripremiti. No ako želite da dijete jede sve što mu date, nemojte mu nuditi alternative,’ savjetuje Jeff Mauro.

5. Ultimativni sendvič

Kombinacija junetine s roštilja s gljivama i sirom, za mene je uvijek odlična ideja,’ zaključuje slavni kuhar sa Food Networka.

Facebook komentari

comments