U 3. minute munjevit udar Dinama

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Ante Ćorić bio je prvo ime utakmice, u tri minute je asistencijom i golom slomio Dinamo Tbilisi u 2:0 pobjedi u 3. pretkolu Lige prvaka.

“Ušli smo u utakmicu nekako ‘pod ručnom’. Nije to bio pravi Dinamo, na kraju smo dobro odigrali”, kazao je Ćorić dodavši: “Rezultat je na našoj strani, to je najvažnije. Možda nam je smetala sparina, ha, ha… Zadovoljni smo rezultatom, ali moramo krenuti u utakmicu kako treba.”

– Čestitam igračima, odradili su tešku utakmicu, težu nego što sam mislio. Hvala i publici koja nas je bodrila od početka. Zasluženo smo pobijedili – rekao je Cico Kranjčar i dodao:

– Gruzijci su kvalitetna momčad, ali mi smo bolji. Danas smo trebali dobiti s više razlike. Bit će teško kod njih, neizvjesno. Oni će nas htjeti zaskočiti, ali mi s ovim rezultatom imamo samopouzdanje i vjeru u četvrto pretkolo – kaže Cico, koji je od prve minute u vatru gurnuo mladog Filipa Benkovića.

– Benković je bio sjajan, kao i zadnju utakmicu kad sam ga uveo. Zaslužio je prvih 11. Time ne umanjujem vrijednost Schife koji će biti dio momčadi svojom kvalitetom i sigurnošću. Svi su nam potrebni. Benković je mlad igrač koji ima kvalitetu i ulijeva povjerenje stabilnošću u igri. Neka mu ovo bude poticaj za ubuduće – rekao je Cico.

– Mi smo sve bolji i bolji. Igrat ćemo još stabilnije. Mogu biti zadovoljan s ove tri utakmice. Pripreme su bile kratke i mislim da se polako dižemo. Sve ide onako kako sam zamislio.

Facebook komentari

comments