U prometnoj nesreći kod Pleternice motor u potpunosti izgorio, vozač u bolnici

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Kako javlja portal Pozega.eu, do neprepoznatljivosti je izgorio motocikl s kojeg je, pod još neutvrđenim okolnostima, pao 36-godišnji motociklist iz Sulkovaca pokraj Pleternice.

“Bilo je više motora koji su protutnjali kroz naše selo. Išli su nenormalnom brzinom, kao da su letjeli zrakom. Pretpostavljao sam da će se njima nešto dogoditi. I eto, vidite, dogodilo se, pao je jedan s mora”, izjavio je mještanin sela Vesela koji je došao vidjeti što se to dogodilo u blizini njegove kuće.

Prema riječima drugog očevica motorist je nakon pada hodao, bio je u šoku, ruka mu je bila krvava i suvislo je pričao. Javljaju i kako ga je hitna prevezla u bolnicu.

Dijelovi motora razbacani su na sve strane u krugu od gotovo 50 metara. “Motor je izgorio do neprepoznatljivosti. Ubrzo su stigli i vatrogasci, ali nisu mogli puno učiniti jer je motor do njihovog dolaska već izgorio”, izjavila je za Pozega.eu mještanka Pleternice.

Promet je zatvoren za sav promet na dionici Pleternica-Požega. Prometovanje se kreće obilaznim pravcem preko Graca i Trapara, a očevid je u tijeku.

Facebook komentari

comments