U subotu u Gromačniku održan Memorijalni turnir “Damir i Miro”

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Obilježavanje je počelo u 16h polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na groblju za pokojne Damira i Miru.

Turnir limača je počeo u 18h . Treće mjesto na turniru limača je osvojila ekipa NK SLAVONAC Brodski Stupnik, 2. mjesto su osvojili  Gromačani, a 1.mjesto su osvojili limači iz NK MLADOST Sibinj, koji su u finalu pobijedili SLOGU 2:0. Najbolji igrač i strijelac turnira limača je bio Ante Čanić, koji je u dvije utakmice postigao čak 5 golova.  

U konkurenciji veterana je odigrana samo jedna utakmica jer su dvije ekipe u zadnji tren odustale od dolaska. Nastupili su veterani NK MLADOST Sibinj, koji su pobijedili veterane SLOGE 3:1… jedini strijelac za veterane Sloge je bio Darko Čengić.
Na seniorskom turniru je nastupilo 7 ekipa : NIKAD SKUPA, MNK MALENA, MILIĆ INTERIJERI, ISUSOVCI, ALFA CLUB, TO LUTKO i NK MLADOST SIBINJ podijeljeni u dvije skupine. Iz skupine A su prošli u polufinale NK MLADOST SIBINJ i TO LUTKO, a u skupini B su prošli NIKAD SKUPA i INTERIJERI MILIĆ. U 1. polufinalnoj utakmici su igrali NIKAD SKUPA i TO LUTKO rezultat je bio 3:3 i nakon penala su u finale prošli NIKAD SKUPA…. u drugoj polufinalnoj utakmici su igrali NK MLADOST Sibinj -MILIĆ INTERIJERI, a rezultat je bio 0:2. Treće mjesto je osvojila ekipa NK MLADOST Sibinj nakon 0:0 i s boljim izvođenjem penala. U FINALU su igrale ekipe NIKAD SKUPA : INTERIJERI MILIĆ , a utakmica je završila 1:2 za INTERIJERE MILIĆ.. čestitke svima na fer , korektnoj i odličnoj igri.
Treba pohvaliti i suce Josipa Šišmanovića i Davora Hrga koji su odsudili uspješno cijeli turnir.
Velike zahvale svim posjetiteljima ali i organizatorima koji su cijeli tjedan naporno radili da bi se sve ovo uspješno odvijalo…
VIDIMO SE SVI U JOŠ VEĆEM BROJU I SLIJEDEĆE GODINE KADA NK SLOGA GROMAČNIK SLAVI 70 GODINA POSTOJANJA.

Facebook komentari

comments