Uspješno proveden prvi biciklistički ispit!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Nakon što je MZOS 12.siječnja 2016.g. donio Odluku o donošenju Programa osposobljavanja za upravljanje biciklom i biciklističkog ispita te stvaranjem preduvjeta za provođenje istog, ove školske godine omogućili smo zainteresiranim učenicima sudjelovanje u ovom projektu.

Na početku školske godine dobili smo suglasnost pedesetak roditelja učenika petih razreda za uključivanje u Program, a obuku je do kraja prošlo 36 učenika koji su potom prijavljeni za polaganje biciklističkog ispita.

Ispit je, u suradnji s AK Marsonia, PU Brodsko posavskom i uz pomoć gosp Marijana Bakunića iz HAK Nova Gradiška, organiziran i održan 10.5.2018.godine.

Ispitu je pristupilo 35 učenica i učenika naše škole, a 17 ih je uspješno prošlo teoretski dio u informatičkoj učionici.

Samo jedan učenik nije bio uspješan na praktičnom dijelu ispita, poligonu postavljenom u školskoj dvorani.

Potvrdu o osposobljenosti za upravljanje biciklom u prometu zaslužili su: Matija Božić, Marko Basanović, Noa Žagar, Antonela Safundžić, Matteo Aračić, Lovro Domazet, Marija Srdarević, Lucija Horvatović, Gabrijela Danjo, Toni Vidović, Stipe Gavran, Gabrijel Šultajz, Lucija Duspara, Antonela Stjepanović, Elizabeta Pipun i Valentina Lesan.

Čestitam svim učenicima koji su uspješno položili ispit, a onima koji to nisu uspjeli, omogućit će se ponovni izlazak na polaganje biciklističkog ispita početkom slijedeće školske godine.

Zahvaljujem gđi Held i gosp Zarožinskom iz PU, gosp Ilaku iz AK Marsonia te gosp Bakuniću iz HAK Nova Gradiška na suradnji i pomoći u provođenju ovog ispita.

Sunčica Dolovčak, učiteljica Tehničke kulture

Facebook komentari

comments