VIDEO: “Resident Evil: The Final Chapter”

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Sljedeće godine nam stiže novi i posljednji film u franšizi Resident Evil, prikladno nazvan Resident Evil: The Final Chapter.

Milla Jovovich iliti Alice se vraća u Raccoon City suočiti se s Umbrella Corp., odgovornima za puštanje virusa koji je ljudsku rasu pretvorio u zombije. Trailer nagoviješta ponovo odlične akcijske scene kao što je to bilo u prethodnim filmovima, a nekim sitnicama će vas podsjetiti na prošle nastavke (hodnik s laserima, The Hive, Red Queen). Za režiju je opet zaslužan Paul W.S. Anderson.

Iain Glen se našao u ulozi glavešine Umbrella Corp.-a doktora Alexandera Isaacs, Shawn Roberts reprizira ulogu zločestog Alberta Weskera. Uz Alice se bore Claire (Ali Larter, gledali smo je u Resident Evil: Extinction i Resident Evil: Afterlife) i Abigail (Ruby Rose).

 

Snimanje ovog nastavka nije prošlo bez kontroverzi: Olivia Jackson, Jovovichina dublerica, bila je teško ozlijeđena tijekom jedne akrobacije (slomljene kosti, lice, jedna ruka joj je morala biti amputirana), a drugi član ekipe Ricardo Cornelius je preminuo na mjestu kada ga je na setu pregazio Hummer.

Resident Evil: The Final Chapter u kinima će startati krajem siječnja 2017. godine, a datum premijere kod nas još nije poznat.

Facebook komentari

comments