Vraćaju li se “Dosjei X”?

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Fox je početkom ove godine na male ekrane barem na kratko vratio klasičnu nadnaravnu seriju Dosjei X, u skraćenoj desetoj sezoni. Iako je serija kroz svojih originalnih devet godina prikazivanja okupila jaku podršku gledatelja ipak je prošlo skoro 14 godina do nove desete sezone.

Unatoč svemu bilo je teško pretpostaviti hoće li nove epizode biti hit no srećom za obožavatelje (i za Fox) nove su epizode imale veliku gledanost. To je odmah potaknulo pitanje o još jednoj potencijalnoj sezoni. Napokon su iz Fox otkrili kakva je sudbina Dosjea X. 

“Značajni pregovori su u tijeku. Očito je da bismo željeli napraviti još jednu sezonu no rasporedi su komplicirani. Trudimo se to napraviti.”, rekao je David Madden iz Foxa.

Dana Walden, Foxova izvršna direktorica također je otkrila kako razmišljaju o tome da jedanaesta sezona sadrži barem osam do deset epizoda, što bi značilo da će biti potrebnoviše vremena za snimanje, a rasporede glavnih glumaca Gillian Anderson i Davida Duchovnyja ionako teško usklađuju tako da je pitanje hoće li uopće i kada novi nastavci ugledati svjetlo dana.

Facebook komentari

comments