Zlatni olimpijac sletio na Pleso

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Hrvatski olimpijac i strijelac Josip Glasnović osvojio je svoju prvu olimpijsku medalju u karijeri i to odmah zlatnu! Mlađi brat Antona Glasnovića je u raspucavanju u trapu slavio protiv Talijana Giovannija Pelliela, a to je, također, bila prva hrvatska medalja na Olimpijskim igrama. Zlatni olimpijac se vratio kući.

Javnosti su se obratili gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, Darko Vučić iz Ministarstva sporta, gradonačelnik Grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel, predsjednik Hrvatskog Streljačkog saveza Hubert Kišpal i Biserka Vrbek iz Hrvatskog Olimpijskog odbora.

– Želim dobrodošlicu Josipu Glasnoviću i Giovanniju Cernogorazu. Zahvaljujem na velikom trudu koji ste uložili i sportskoj borbi te ostvarenih rezultatima. Iskrene čestitke na ovom prekrasnom zlatu u ime Hrvatkog Olimpijskog odbora – rekla je Biserka Vrbek.

– Momci, dobrodošli u Hrvatsku, iskrene čestitke od svih trenera i strijelaca u Republici Hrvatskoj. Josipe, ti si se vinuo u zvijezde. Obećajem ti da ću se svim silama truditi da ti u tim zvijezdama i ostaneš. I tebi, Gianni, sve čestitke! Uživajte, od srca čestitam! – rekao je predsjednik Streljačkog saveza Hubert Kišpal.

– Pozivam svih na slavlje sutra u Jastrebarskom! – poručio je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

– Hvala Josipe i Gianni na svemu!  Hrvatska je imala Cro Cop-a, a sad ima Cro Trap-a. – izjavio je Milan Bandić.

– Drago mi je da imamo zlato, zaista to zaslužujemo – obratio se na kratko Giovanni Cernogoraz.

– Prije svega se zahvaljujem svima koji su došli u ovako velikom broju. Hvala supruzi i roditeljima, prijateljima, da sad svih ne nabrajam…puno vas je koji ste bili uz mene. Hvala i Giovanniju, zajedno smo trenirali, zahvaljujem mu se za sve – obratio se zlatni olimpijac Josip Glasnović.

Facebook komentari

comments