Ed Sheeran razmišlja napustiti glazbu zbog ove atraktivne brinete

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Kada je 20. siječnja na Instagramu objavio fotografiju s djevojkom, Ed Sheeran ostavio je bez riječi 19 milijuna pratitelja, kada su shvatili da je pjevač zaprosio Cherry Seaborn. Djevojka, u koju je bio zaljubljen još u srednjoj školi, vratila mu je vjeru u ljubav, pomogla da izgubi suvišne kilograme, ali i da se napokon suoči sa svime što mu je donijela slava. Oboje učenici srednje škole Thomas Mills u Suffolku, isticali su se među vršnjacima svojim talentima. Edward Sheeran, neobični dječak specifične narančaste kose, bio je izuzetno glazbeno nadaren i s nevjerojatnim vokalnim sposobnostima, dok je lijepa brineta Cherry Seaborn, godinu dana mlađa, bila prvakinja u hokeju.

Zbližili su se tijekom školovanja i postali bliski prijatelji. Danas se mnogi prisjećaju kako je Ed zapravo bio potajno zaljubljen u Cherry, no ona je tada imala dečka. No kako život uvijek piše zanimljive priče, putovi su im se na neko vrijeme razišli. Cherry je diplomirala molekularnu biologiju, a bila je i dio britanske reprezentacije u hokeju, dok danas radi kao starija savjetnica u prestižnoj odvjetničkoj tvrtki Deloitte.

Za razliku od nje, Ed je postigao neviđeni uspjeh nedugo nakon što je sa 16 godina napustio školu te je zahvaljujući svom glasu i pjesmama već zaradio milijune. Prema izračunima magazina Forbes, u 2015. godini zaradio je nevjerojatnih 40 milijuna funti.

Unatoč svemu, novac i slava nisu ga učinili sretnim. Nedavno je u intervjuu otkrio kako je zbog svega toga četiri mjeseca bio zatvoren u svom londonskom domu jer nikako nije mogao prihvatiti sve što slava donosi. Upravo tada ponovno se susreo sa svojom tinejdžerskom ljubavi Cherry Seaborn.

Navodno je upravo njegova pjesma ‘Perfect’ posvećena njegovoj ljubavi: ‘Bili smo tek djeca kada smo se zaljubili, ne znajući što to nosi, no ovoga puta neću odustati.’

I zaista, ovoga puta nije odustao, već je 19 milijuna pratitelja na Instagramu obavijestio kako je zaprosio svoju Cherry: ‘Sretni smo i zaljubljeni, a i naše su mačke zadovoljne.’ Napisao je to uz fotografiju na kojoj je 26-godišnji pjevač stavio ruke oko zaručnice i nježno ju poljubio u obraz.

O vjenčanju još nema nikakvih informacija, no pretpostavlja se da će se slavlje održati u Framlinghamu, gdje njegovi imaju imanje, te odakle su obje obitelji porijeklom.

Da mu novac ništa ne znači ako nije sretan i zaljubljen, govori i to da je navodno odbio tri milijuna funti, koliko mu je ponudio magazin US Weekly, da upravo njima proda ekskluzivne fotografije vjenčanja.

Ipak, vjeruje se da će vjenčanje, iako intimno, biti tradicionalno jer je pjevač odavno priznao kako je pomno birao mjesta na kojima će na svom tijelu smjestiti tetovaže kako bi ih u trenutku vjenčanja mogao sakriti. ‘Neće se vidjeti u odijelu. Želim se oženiti i izgledati savršeno.’

Ono što ga je privuklo na njegovoj zaručnici činjenica je da je sasvim ‘normalna’ djevojka koju svijet slavnih nimalo ne privlači. Cherry je odrasla u ljupkom mjestu pokraj Framlinghama s majkom Ann, ocem Matthewom i mlađim bratom Charliejem.

I dok je Ed bio pomalo čudnjikav tinejdžer, s velikim naočalama i problemima sa sluhom, koji baš i nije bio objeručke prihvaćen u društvima, Cherry je bila prijateljica sa svima.

Obrazovanje joj je uvijek bilo na prvom mjestu, stoga je nakon diplome na fakultetu Durham otputovala u Ameriku kako bi u Sjevernoj Karolini, na Sveučilištu Duke, dobila dodatno obrazovanje.

Uz sve to, hokej je oduvijek bio dio njezina života. U ljeto 2015. godine, dok je još uvijek živjela u Americi, tamo je stigao i Sheeran. Osim depresije, u koju je zapao zbog slave koja mu se dogodila, pjevač je nedugo prije prekinuo vezu s Athinom Andrelos. Saznavši da je Cherry tamo, poželio se ponovno susresti s njom. Korak po korak, ljubav je rođena, a njih dvoje sve se češće moglo vidjeti na istim mjestima.

‘Ovo je prvi put u mom životu da sam imao vremena pošteno se zaljubiti. Uvijek sam strastveno ulazio u veze. Što da vam kažem – imam crvenu kosu i Irac sam’, izjavio je prošle godine pjevač koji je u 2016. godini čak pet mjeseci sa Cherry proveo putujući po svijetu.

Unatoč mnogim usponima i padovima, upravo je Cherry bila ta koja mu je pomogla da izgubi nakupljene kilograme, a priča se kako će se, nakon što se par vjenča, Ed Sheeran – na veliko razočaranje milijuna obožavatelja diljem svijeta – povući iz glazbenog svijeta.

Facebook komentari

comments