Ubijen lider kosovskih Srba!

0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Filament.io 0 Flares ×

Nepoznati napadači pucali su jutros na Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative “Srbija, demokracija, pravda”, u Kosovskoj Mitrovici, nakon čega je preminuo.

Kako javlja Blic, pucnjava se dogodila danas oko 8.15 sati. Ivanović je navodno propucan s pet metaka te je preminuo na mjestu događaja.

“Izgleda da je već na mjestu događaja umro. Koliko znamo za sada, zadobio je pet prostrjelnih rana. Odmah je prevezen u bolnicu, liječnici su ga pokušali reanimirati, ali nije mu bilo spasa”, kazao je za Blic Ivanovićev odvjetnik Nebojša Vlajić.

Na Ivanovića su pucali dok je ulazio u prostorije svoje stranke, a pronašle su ga stranačke kolege. Više informacija trebalo bi biti poznato nakon očevida. Na Ivanovića su napadači pucali s ceste, a zatim pobjegli automobilom marke “opel astra”, koji su zapalili, doznaju neslužbeno sprski mediji.

U trenutku kada je ubijen, Ivanović je bio na stepenicama, na ulazu u prostorije svoje stranke. Upucan je u leđa. Napadači su pucali iz pištolja s prigušivačem, a policija je naknadno pronašla zapaljen automobil.

Teško ranjenog Ivanovića pronašla je kolegica koja je krenula u dućan i odmah pozvala Hitnu pomoć, a odmah su mu u pomoć pritrčali i stranački kolege koji su bile u prostorijama stranke. (index)

Facebook komentari

comments